Aardappelpuree anders

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil voldoende aardappelen en kook ze goed gaar.Maak een mooie luchtige puree en doe een van de onderstaande variaties erdoor. 1: Verhit 50 gr. boter in een koekepan en laat 30 gr paneermeel bruin bakken, schep over puree. 2. Schil appel, verwijder klokhuis en snijd in blokjes. Bak blokjes in 30 gr boter, 1 theelepel suiker en verse majoraan goudbruin. Schep door puree en strooi er pijnboompitten over. 3. Stoof 200 gr kleingesneden worteltjes gaar in 20 gr boter en 2 el water. Pureer en schep door puree. 4.Schep 2-3 el (vers)geraspte kaas door puree. 5. 4 kleine uien in ringen snijden, bestuif ze met bloem en in hete olie goudbruin fruiten. uitlekken op keukenpapier en door puree scheppen. 6. Snijd geschilde peer in blokjes, bak blokjes in 30 gr boter, 1/2 tl suiker en wat geraspte gemberwortel bruin. Schep door puree en bestrooi met geroosterde geschaafde amandelen. 7.Blancheer 200 gr spinazie en pureer, roer door puree. 8.schep wat blaadjes waterkers of rucola door de puree. 9. roer pittige mosterd naar smaak door de puree. (heerlijk bij vis, worteltjes of wild met sla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 911x

Jouw laatst bekeken recepten