Aardappelpuree met peertjes en blauwe kaas

Ingrediënten

  • 800 gr aardappels melk 4 grote of 6 kleine peren 150 gr gorgonzola of roquefort.
  • klontje boter peper en zout na wens

Bereidingswijze

Maak een aardappelpuree. Schil de peren en snijd ze in stukjes en zet ze op met een bodempje water, waarin u ook een klontje boter moet doen. Draai als het water kookt , het gas laag en leg een deksel op de pan. Na een kwartiertje is uw compote klaar. Verkruimel er nu de gorgonzola of roquefort over. Doe het deksel op de pan en laat de kaas smelten. Schep nog is om en serveer.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 869x