Aardappels gevuld met gehakt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappels, was ze en kook ze in 15 minuten in water met wat zout. Ze zijn dan niet volkomen gaar. Snijd kapjes van de aardappels en hol ze met een koffielepel uit. Meng flink wat fijngeknipte peterselie door het gehakt en vul met dit mengsel de holle aardappels. Strooi er paneermeel over en plaats de aardappels in een beboterde ovenschaal, die u, afgedekt, in een warme oven plaatst, waar u de gevulde aardappels op 150 graden in 20 minuten gaar stooft. Neem de schaal uit de oven, verwijder het deksel en bestrooi het gerecht met fijngeknipte peterselie bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 903x

Jouw laatst bekeken recepten