Aardappels met rode chilipepers

Ingrediënten


Bereidingswijze

Breng een pan water aan de kook. Doe de aardappels erin en kook ze in 10 a 15 minuten beetgaar. Giet ze af, doe ze terug in de pan en leg er 2 vellen keukenpapier op om alle vocht op te nemen. Verhit de olie in de koekenpan op een middelhoog vuur en roerbak er zodra de olie heet is de gemalen chilipeper. de 3 soorten zaad en het zout 30 a 40 seconden in; Schep er de plakken ui door en roerbak ze goudbruin. Schep er de aardappels, verse rode chilipepers en verse koriander door. Leg het deksel op de pan, draai het vuur laag eb laat het 5 a 7 minuten sudderen. Dan onmiddelijk opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 596x

Jouw laatst bekeken recepten