Aardappels met tuinkers-kwark

Ingrediënten


Bereidingswijze

De aardappels goed wassen, in gezouten water 10 min. koken en vervolgens iedere aardappel afzonderlijk in aluminiumfolie wikkelen. De aardappels in de voorverwarmde oven (200 C.) in 30-35 min. gaar laten worden. De paprika's halveren, zaadlijsten verwijderen, wassen en in kleine blokjes snijden. De kwark losroeren met de slagroom en de zure room. De paprika door de kwark roeren. De blaadjes tuinkers van de steeltjes knippen en eveneens door de saus roeren. Enkele blaadjes apart houden voor de garnering. De kwarksaus op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. De aardappels uit de oven halen, ze kruisgewijs insnijden en enigszins opendrukken. De kwarksaus bestrooien met de achtergehouden tuinkers en bij de aardappels serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha