Aardappels uit Duitsland

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappels, was ze en snijd ze in plakjes. Maak de haringen schoon, ontdoe ze van de graten en snijd ze in mootjes die u in de melk legt om te ontzouten. Snipper de ui en fruit deze in 4 eetlepels boter. Leg een laagje aardappel, de stukjes haring en 1 eetlepel kappertjes in een beboterde ovenschaal, leg op iedere laag 1 eetlepel boter en strooi er wat zout over. Voeg 2 dl water toe, bestrooi het geheel met paneermeel en giet er de gesmolten boter over. Zet de schaal in de warme oven, waar het gerecht op een temperatuur van 180 graden in 20 minuten gereed is voor gebruik. Strooi er voor het opdienen, meteen uit de oven, fijngeknipte peterselie over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 478x

Jouw laatst bekeken recepten