Aardappels uit Lotharingen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het spek in blokjes en bak die uit in 2 eetlepels boter. Fruit de uitjes mee tot ze lichtbruin zijn. Schep spek en uitjes uit de pan en roer 5 eetlepels bloem door de bakboter. Als het een gladde massa is giet u er, steeds roerend, de bouillon bij, zodat u een dunne saus verkrijgt. Leg daarin de gschilde en gewassen en in stukken gesneden aardappels. Voeg spek en uitjes toe, evenals het bouquet garni en wat peper. Stoof het gerecht 45 minuten in een gesloten pan en strooi er voor het opdienen royaal fijngeknipte peterselie over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 419x

Jouw laatst bekeken recepten