Aardappelsalade a la Petra

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappelen schillen en in plakjes snijden van ? 1/2 cm. Ui pellen en snipperen. Aardappelschijfjes goed wassen.Aardappelschijfjes opzetten met kruidenbouillontabletten en zoveel water dat de plakjes net onder staan. Aardappelschijfjes aan de kook brengen en ? 3 minuten koken. Azijn en gesnipperde ui toevoegen. Weer aan de kook brengen tot de aardappelschijfjes beetgaar zijn. In het vocht ? 10 minuten laten afkoelen. Afgieten in een vergiet en de aardappelschijfjes goed laten uitlekken. Vermengen met de mayonaise en de gehakte kruiden. Af laten koelen en smullen maar!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha