aardappelsalade met truffelvinaigrette

Ingrediënten

  • 400 g aardappels (Vitelotte Noir) (zak a 1 1/2 kg)
  • zeezout
  • 2 eetlepels hazelnoten (zakje a 45 g)
  • 1 bosuitje
  • 2 takjes selderij
  • 1 eetlepel knoflookazijn
  • 3 eetlepels olijfolie met truffelaroma (flesje)
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1252x

Jouw laatst bekeken recepten