Aardappelsouffle

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Giet ze af en laat ze nog even droogstomen. Wrijf de aardappelen door een zeef. Splits de eieren boven een kom. Klop de boter, de room, de cottage cheese, de peterselie en de eierdooiers een voor een door de puree. Breng op smaak met peper en zout.Verwarm de oven voor op 220?C. Klop de eiwitten in een schone kom stijf. Klop een deel door de puree en schep de puree vervolgens luchtig door de rest van de stijfgeklopte eiwitten. Vet een soufflevorm in en schep het mengsel erin. Strooi de walnoten erover en bak de souffle in ca. 25 a 30 minuten goudbruin en luchtig.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 816x

Jouw laatst bekeken recepten