Aardappelterrine met uien en fijne kruiden

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappelen in de schil met wat zout. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen, fruit ze in een koekepan met wat olijfolie. Haal de schil van de gekookte aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes.Maak een mengsel van de eieren met de dikke room; voeg de knoflook en de fijne kruiden toe, peper en zout naar smaak. Roer de afgekoelde aardappelen en uien door dit mengsel. Beboter een cake-vorm en bekleed deze met het korstdeeg. Vullen met het aardappelmengsel en afsluiten met deeg, een of twee "schoorsteentjes" toepassen. Bestrijk de bovenkant met eigeel gemengd met melk. Een uur in de oven bij 180?̊C. Warm of koud opdienen, eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 701x