Aardappeltulband

Ingrediënten


Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 200?C. Pel en snipper de uien en de knoflook. Snijd de ham in blokjes. Schil de aardappels, rasp ze grof en druk het goed uit in een theedoek. 2. Meng in een kom de aardappelrasp met de uien, knoflook, ham en de eidooiers. Breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Roer beetje voor beetje de bloem erdoor en meng het tot een grof deeg. 3. Vet een tulbandvorm goed in met de vloeibare margarine en bestrooi het met paneermeel. Leg het deeg in de vorm en laat het middenin de oven in ca. 1.5 uur gaar worden. Stort de aardappeltulband op een mooie schaal.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1226x

Jouw laatst bekeken recepten