Aardappel-ui-gehaktballetjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappel en ui grof raspen en in een schaal doen. Gehakt, azijn, tomatenpuree, ei, paneermeel, kruiden en peper en zout toevoegen. 3 minuten kneden tot alles goed is vermengd. Met folie afdekken, 1 uur in de koelkast zetten. Neem telkens 1 el mengsel; balletjes maken, platdrukken, aan de uiteinden puntvormig maken. Door de bloem rollen; overtollige bloem eraf schudden. Herhalen. Olie in een pan verhitten. De balletjes langzaam in ca. 3 min. goudbruin bakken. Als ze gaar zijn met een schuimspaan voorzichtig uit de pan halen, op keukenpapier laten uitlekken en warm houden. Eventueel met wat tomatensaus in de oven opwarmen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1333x

Jouw laatst bekeken recepten