ABON-ABON

Ingrediënten

  • < 250 g rundvlees< 1 grote ui
  • fijngesneden< 1 knoflookteentje
  • fijngesneden< ? liter water< zout< 2 el azijn< 1 el bruine basterdsuiker< 2 el laos

Bereidingswijze

Kook het vlees met wat zout gaar in het water.Als het gaar is snijd het dan in plakken van ? 5 x 3 cm en vezel het met de vingers iets uit elkaar.Maak een mengsel van de azijn, zout, basterdsuiker, laos, ui en knoflook en leg het vlees erin.Laat dit er zo'n ? uur in liggen.Bak de stukken in hete olie knappend.Zet het vuur laag en voeg het overgebleven mengsel erbij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 876x

Jouw laatst bekeken recepten