AJAM KUNING

Ingrediënten

  • ?
  • 1 kip (1 a 1
  • 2 kg)
  • in stukken
  • ? 2 grote uien
  • fijngesneden
  • ? 1 teentje knoflook
  • fijngesneden
  • ? 5 kemiriepitten
  • fijngemaakt
  • ? 2 tl ketoembar
  • ? 2 tl koenjit
  • ? 2 schijfjes laos
  • ? ? el bruine basterdsuiker
  • ? stukje trassie.html" itemprop="name">trassi
  • ? 1 kopje santen
  • ? zout
  • ? peper

Bereidingswijze

Het maagje, levertje en het nekje gebruiken voor het trekken van ? liter bouillon.Wrijf de stukken kip in met zout en peper. Bak ze in olie knappend bruin, en laat uitlekken. Fruit dan in wat slaolie de ui, knoflook, en de trassi totdat de uien bruin kleuren. Maak af met de kruiden, het kopje santen en de bouillon. Laat op klein vuur de kip hierin zachtjes gaarkoken, tot de saus is ingedikt, zo'n 10 a 15 minuten, de suiker als laatste !!!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 706x

Jouw laatst bekeken recepten