ANDIJVIE GESMOORD MET CAMEMBERT

Ingrediënten


Bereidingswijze

De andijvie schoonmaken, goed wassen en in reepjes snijden van ? 2 cm breed. De ui schoonmaken en snipperen. De bieslook wassen en in fijne ringetjes snijden. De paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. De camamberts in dunne plakjes snijden. 1 el olijfolie verhitten in een grote koekenpan. Hierin de pijnboompitten roosteren. De rest van de olijfolie in de koekenpan doen en de ui hierin op een laag vuur lichtbruin bakken. De groentebouillon, de honing, azijn, zout en peper toevoegen. Alles een keer aan de kook brengen. De andijviereepjes toevoegen met de plakjes kaas. Even omscheppen in de pan; niet te lang, want dan wordt de andijvie te gaar en ziet ze er niet meer smakelijk uit. De pan direct van het vuur nemen. De groente met de paprikablokjes, de pijnboompitten en de helft van de bieslook vermengen. De rest van de bieslook erover strooien. Daarna opdienen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 812x

Jouw laatst bekeken recepten