Andijvie met boursin (light!)

Ingrediënten

  • 1 lepel olijfolie - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 1 andijvie (ik had chicorei gebruikt
  • maar kan natuurlijk ook met andere groenten) - 1 potje boursin light - wat water - groentebouillonkruiden

Bereidingswijze

Maak de andijvie schoon en snij in reepjes. Maak de ui en de knoflook schoon en snij fijn.Doe de olijfolie in de hete wok. Voeg hieraan de ui en knoflook toe en laat wat bruinen. Voeg dan de andijvie toe en laat het goed wat stoven totdat het geslinkt is. Voeg vervolgens de boursin light toe en wat water en meng dit goed onder het groentenmengsel. Voeg tot slot wat kruiden toe en laat goed doorwarmen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 607x

Jouw laatst bekeken recepten