Artisjokken met champignonsvulling

Ingrediënten

  • 12 artisjokkenbodems uit blik - 1 eetlepel boter - 100 gram champignons - 1 eetlepel peterselie - zout en peper - 1 broodje - 50 gram bacon - 1 ui - 100 gram gefileerde kip - 50 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.Weekhet broodje even in warm water, knijp het uit en maak het fijn. Hak de champignons en bacon fijn en fruit ze in de boter. Hak de ui en peterselie fijn en voeg het met het broodkruim aan het mengsel toe. Snijd het kipvlees fijn en roer ze doorhet mengsel. Kruid het mengsel en vul de artisjokkenbodems ermee. Bak de artisokkenbodems 20 minuten in de oven, bestrooi ze met kaas en laat ze dan nog eens 5 minuten gratineren onder de grill.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 515x

Jouw laatst bekeken recepten