asperges en krab in gelei

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de asperges, was ze en snijd ze in stukken van 5 cm, die u vervolgens gaar kookt in ruim water met zout, wat citroensap 1 theelepel suiker. Giet de asperges af en laat ze uitlekken. Week de gelatine, maak de kalfsbouillon warm en roer de gelatine erdoor. Voeg vervolgens de wijn toe. Kook de eieren hard, snijd ze in plakken en leg die in een patevorm. Leg de asperges en de krab, goed verdeeld, er bij. Giet er het bouillon-wijn-gelatinemengsel over en zet het gerecht in de koelkast om op te stijven. Zet voor het opdienen de vorm in heet water, zodat u de inhoud zonder moeite op en platte schaal kunt storten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 633x

Jouw laatst bekeken recepten