Auberginerolletjes gevuld met gehakt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?C Snij de aubergines in de langte in dunne plakken, grill ze in een grillpan Pureer ondertussen de vleestomaten met het bouillontablet en giet de tomatensaus in een ingevette ovenschaal Maak het gehakt aan met ui, knoflook, zoute en peper, peterselie en paneermeel en vorm zoveel kleine rolletjes van het gehakt als er aubergineplakken zijn, leg ze op de plakken, rol ze op en leg ze in de tomatensaus. Bak het gerecht 35-40 min. in de oven en garneer met peterselie of basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1749x

Jouw laatst bekeken recepten