BAHSO VAN TAHOE

Ingrediënten

  • * 1 tahoe* 1 teentje knoflook* 1 klein uitje* 4 a 5 worteltjes* 1 dunne prei* 4 takjes selderie* 1 ei* peper* zout* klein beetje tarwebloem

Bereidingswijze

Snijd de tahoe in de breedte in 4 dikke plakken.Snijd de plakken diagonaal door, zodat er driehoeken ontstaan. Hol de driehoeken met een lepel uit en bewaar die tahoe.Snijd het uitje en de knoflook heel fijn.Rasp de worteltjes heel fijn.Gebruik alleen het wit van de prei en snijd het heel fijn.Hak de selderie heel fijn.Prak de stukjes uitgeholde tahoe fijn met de groenten, het eitje, het zout en de peper.Meng er net zoveel bloem doorheen tot het mengsel niet slap meer is. Kneed alles goed door elkaar en vul de uitgeholde tahoe met dit mengsel.Stoom alles gaar in een voorverwarmde sto- mer in ? 45 minuten.Lekker met rijst en Bahsosaus(zie onderstaand recept hiervan).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha