Bahwan Tahu

Ingrediënten

  • 1 blok tahoe50 gr. tauge1 ei
  • losgeklopt2 dl. arachideolie1 ui3
  • teentjes knoflook1/2 theel. peper1/2 theel. ketoembar1/2 bosje selderie1/2
  • eetl. zoutsuiker naar smaak

Bereidingswijze

Verwijder de vliesjes van de tauge.Was de selderie en snijd het fijn.De tahoe fijnmaken (keukenmachine of hakken en prakken) tot een grove puree.Klop het ei los, pel en pers de knoflook.Pel de ui en snipper hem heel fijn.Meng alle ingredienten, behalve de olie, en kneed ze tot een samenhangend geheel.Kruid de massa naar smaak en vorm er dan balletjes van ter grootte van een pingpongbal.Maak wat olie heet in een koekenpan en druk de balletjes tot dikke schijven.Bak de schijven mooi geelbruin en gaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha