Bananencurry (Kela kari)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de ghee in een grote pan met dikke bodem, voeg de gember toe en fruit die zacht in 4-5 minuten. Voeg garam masala, komijn, chilipoeder, kurkuma, zout en peper toe en roerbak het mengsel nog 2 minuten. Pel de bananen en snijd ze in stukjes van 3 cm. Voeg ze toe en schep ze losjes door het specerijenmengsel. Meng yoghurt en citroensap in een kom en schenk ze over in de pan. Schep om en breng al roerend tot net tegen het kookpunt. Temper het vuur en laat 10 minuten zacht pruttelen tot de banaan zacht is, maar niet uiteenvalt. Schep alles voorzichtig op een warme schotel en garneer naar keuze met toefjes koriander of peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 646x

Jouw laatst bekeken recepten