Base be siap.

Ingrediënten

  • 14 sjalotten
  • geschild
  • 26 teentjes knoflook geschild
  • 2
  • 5 cm kencur
  • geschild en fijngehakt
  • 4 cm laos
  • geschild en fijngehakt
  • 10 kemerienoten
  • 12 cm verse turmeriek
  • geschild en fijngehakt
  • 4 eetl fijngemaakte palmsuiker
  • 4 eetl bakolie
  • 2 stengels sereh
  • gekneusd
  • 2 salemblaadjes
  • 10 pepertjes
  • in stukjes.

Bereidingswijze

Sjalotten, knoflook, kencur, kemerie, turmeriek en palmsuiker in de keukenmachine malen.Verhit de olie en bak alle ingredienten tot goed heet. Roer tot de pasta goud kleurt. Afkoelen voor gebruik.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha