Beierse kool

Ingrediënten

  • -1 kg witte kool( zonder nerven)en de buitenste bladeren verwijdert in fijne reepjes snijden
  • -50 g doorregen spek (dobbelsteentjes)
  • -1 ui (kleien gesneden)
  • -30 g varkensreuzel
  • -1 th lepel: komijn en suiker
  • -2 eetlepels witte wijnazijn
  • -zout en 1/4 l vleesbouillon

Bereidingswijze

-verhit de varkensreuzel en fruit de ui en spekblokjes -bestrooi met komijn en suiker en al roerend goudgeel laten worden -witte kool bijvoegen en kort mee laten smoren -bedruppelen met azijn, zouten en de bouillon erover gieten -deksel op de pan en in 30 min gaar laten stoven op een matig vuur

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha