Berner rosti

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. De aardappelen in de schil in zout water met de komijn gaar koken, afschrikken en nog heet schillen. Een nacht afgedekt laten rusten. De aardappelen daarna grof raspen. 2. Spek in fijne blokjes snijden en in een pan uitbakken. Het aardappelmengsel toevoegen, zouten en net zo lang keren totdat de aardappelen het vet geheel hebben opgenomen. 3. Het spek-aardappelmengsel samendrukken tot een platte koek, zodat de bodem van de pan gelijkmatig is bedekt. Bakken totdat de onderkant van de koek goudbruin is, de melk erover gieten en de aardappelkoek met behulp van een bord keren. Wanneer ook de andere kant goudbruin is, de rosti uit de pan halen, op een voorverwarmde schaal leggen en heet serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 685x

Jouw laatst bekeken recepten