Biefstuk met blauwe kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze



Snijd het vlees in acht stukken en leg het in het midden op een schaal. Snijd de kaas ook in acht stukken en leg deze om de biefstukjes heen. Zet peper, zout, paprikapoeder en boter op tafel.

Aan tafel

Bestrooi een stukje biefstuk met wat peper en zout. Verhit een klein klontje boter in een gourmetpannetje en bak hierin het biefstukje aan een kant bruin. Draai het vlees om en leg er meteen een stukje kaas op. Bak de andere kant bruin en intussen is dan de kaas gesmolten. Bestrooi het met wat paprikapoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 661x

Jouw laatst bekeken recepten