Bloemkool broccoli beignets

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool en de broccoli in roosjes. Laat de roosjes in kokend water met zeezout in ca. 2 minuten beetgaar worden. Laat de groenten goed uitlekken. Zeef de bloem boven een grote kom en voeg de gist toe. Verwarm de melk tot lauwwarm en roer de melk door het bloemmengsel. Laat het beslag afgedekt op een tochtvrije plaats ca. 30 minuten rijzen. Verhit het frituurvet tot 180?C. Was de bieslook, dep het droog en knip het fijn. Pel en pers de knoflook uit boven het beslag. Roer de bieslook, peper en de nootmuskaat door het beslag. Haal de bloemkool en de broccoli door het beslag en frituur ze in ca. 4 minuten in kleine porties goudbruin. Laat de groenten uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zeezout. Serveer de beignets direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha