Bloemkool en broccoli uit de oven met knoflook en

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool en de broccolie in roosjes met een doorsnee van 3 cm. Doe ze in een kom en bestrooi ze met korianderzaadjes. Wrijf de knoflook met een theelepel zout fijn in de vijzel. Klop er de olie door en giet het mengsel over de bloemkool en broccoli in de kom. Meng goed met de hand, verdeel de roosjes over de braadslee en bestrooi met wat peper en zout. Laat in 25-35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden beetgaar worden. Controleer met een prikker of het zover is en serveer meteen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 736x