Bloemkool met kaassaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

* Doe de bloemkoolroosjes met het water in de schaalen doe het deksel op de schaal.Kook de bloemkool gedurende 6 tot 7 minuten op 100 %,tot de bloemkool gaar is.Giet het vocht af en houd de bloemkoolwarm tot later gebruik.* Doe de boter in een glazen maatbeker.Verwarm de boter gedurende 30 tot 45 seconden op 100%,tot deze is gesmolten.Roer er achtereenvolgens de bloem, Worcestershire sauce, zout en peper door.Roer er geleidelijk aan de melk doortot u een gladde dunne saus hebt.* Kook de saus gedurende 4 tot 5 minuten op 100% tot deze dik is.Roer halverwege de kooktijd eenmaal goed door.* Roer de geraspte kaas en de peterselie door de saus,laat de saus enkele minuten rusten en roer nogmaals door.Giet als laatste de kaassaus over de bloemkool.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 564x

Jouw laatst bekeken recepten