bloemkoolflan

Ingrediënten


Bereidingswijze

kook de in roosjes verdeelde bloemkool "al dente" in zout water en laat uitlekken ; hou de 4 roosjes apart en leg ze zo snel mogelijk in ijskoud water ; doe alle andere ingrienten in de kom van een blender en mix tot een vloeibare massa ; smeer 4 flanvormpjes in met boter en vul ze met de massa; steek in elk vormpje een bloemkoolroosje (het mag er nog even uitsteken) ; zet de vormpjes in een waterbad in een vootverwarmde oven(150? C) ; laat ze 10 minuten rusten ;

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Is dit recept compleet? Moet er na de laatste ";" niet iets volgen?
Bij de ingrediëntenstaat een muskaatnoot, moet die in z'n geheel in de blender?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 879x

Jouw laatst bekeken recepten