Bretons gehakt

Ingrediënten

  • 500 gr varkensgehakt of half-om-half
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel zout
  • mespunt peper
  • mespunt nootmuskaat
  • 1 ei
  • 1/4 kop broodkruim
  • 1/4 kop melk
  • 250 gr verse soepgroenten

Bereidingswijze

Vermegn het varkensgehakt met het zout, kerrie, peper, nootmuskaat, ei en broodkruim en melk. Dit kneden tot er een stevig deeg ontstaat. De soepgroenten mengen met het gehakt.Maak hiervan platte ballen en laat deze een half uur rusten. Nu in 15 minuten kalm gaar laten braden in de koekenpan. Ook heerlijk als snack- of fondueballetjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha