BUMBU BALI VAN RUNDVLEES

Ingrediënten

  • < 750 g runderlappen of 1 braadkip (? 1 kg)< 2 el boter of slaolie< 3 el gesneden uien< 4 knoflookteentjes< 2 el sambal oelek< 1 stuk laos< 1 stuk djahe of< 1 tl gemberpoeder< 1 struik sereh< 1 tl trassie.html" itemprop="name">trassi-of-trassie.html" itemprop="name">trasi< ? el asem of citroensap< 1 el ketjap< zout

Bereidingswijze

Snijd de kip of het vlees in de gewenste stukken.Maak van de asem een papje en haal de pitten en vezels eruit.Maak de kruiden, behalve de laos, fijn en fruit deze daarna even in de olie of boter. Doe de stukken vlees of kip erbij en laat ze gaar sudderen met de sereh, laos, asem en ketjap erin en voeg wat heet water eraan toe.Dit gerecht mag niet te droog zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 738x

Jouw laatst bekeken recepten