Cajunaardappelpartjes met citroen en uien

Ingrediënten


Bereidingswijze

Breng een grote pan met water en wat zout aan de kook. Doe er de aardappelpartjes in, laat weer aan de kook komen en vervolgens 4 min. koken. Laat de aardappelpartjes goed uitlekken en leg ze in een groot bakblik, samen met de partjes citroen, knoflook, parten ui en laurierblaadjes. Meng citroensap, water en tomatenpuree in een kommetje. Voeg de kruiden en specerijen toe en roer goed. Giet het mengsel over de aardappelen en hussel alles goed door elkaar. Sprenkel de olie erover en bak het gerecht 35-40 min. in een op 200?C voorverwarmde oven of tot de aardappelen gaar zijn en al het vocht is geabsorbeerd. Schep het mengsel regelmatig om. Dien dit gerecht heet op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 363x

Jouw laatst bekeken recepten