Chinese kalkoenfilet met citroen en gember

Ingrediënten

  • 750 gr. kalkoenfilet3 eetl. Chinese sojasaus1 citroenverse gemberwortel
  • 1 dl. kippenbouillon2 eetl. sojasaus2 theel. suiker2 theel. sesamolie2 eetl.
  • olie1 eetl. maizena2 lente-uitjes

Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilet in blokjes en schep de stukjes om met 1 eetlepel sojasaus.Rasp de schil van de citroen en pers hem uit.Rasp een stukje gemberwortel, voldoende voor 1 eetlepel.Verhit in een wok de olie en roerbak de kalkoenblokjes snel bruin.Voeg de gember toe en roerbak nog 1 minuut.Schenk het vocht erbij en laat nog 10 minuten zachtjes garen. Roer de maizena los met wat water en bind hiermee de saus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha