Chinese rijst

Ingrediënten

  • 1 kleine ui - 1 teentje knoflook - olijfolie - Becel Multi voor Koken
  • bakken en Braden - 300 gram witte rijst - 2 dl kokosmelk - 2 1/2 dl water - 150 gram gekookte zwarte bonen - zout

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en knoflook.Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg al roerend de kokosmelk en het water toe. Laat de rijst op laag vuur 10-15 minuten zachtjes koken, roer regelmatig door. Voeg eventueel wat extra water toe als de rijst nog niet gaar is en kook zachtjes tot de rijst gaar is. Schep de bonen door de rijst en warm het goed door. Breng op smaak met zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha