Coles de Bruselas con jamon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Spruitjes schoonmaken< ui snipperen< teentje knoflook uitpersen< ham in reepjes snijden.Kook de spruitjes zo'n 15 a 20 minuten in wat water met wat zout, daarna afgieten maar wel iets van het kookvocht opvangen* Ondertussen de gesnipperde ui bakken in de olijfolie tot ze glazig is en daarna de knoflook, de reepjes ham, de wijn erbij doen, en bestrooien met de paneermeel. Als de alcohol verdampt is een beetje van het kookvocht erbij doen en de peterselie. Doe er dan de afgegoten spruitjes bij, en laat alles nog eens zo'n 5 minuten goed doorstoven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 685x

Jouw laatst bekeken recepten