Dourado (Spaanse kabeljauwschotel)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappelen 10 minuten koken met weinig zout. Filets drogen en bestrooien met zout en peper. Aardappelen droog stomen en in plakjes snijden. Uien in ringen snijden en in olie lichtbruin fruiten. Uitgeperste knoflook toevoegen. Oven voorverwarmen op 175 graden. Ovenschotel invetten en vullen -aardappelen-uien-vis-uien-aarappelen. Maak een mengsel van de tomatenpuree, wijn, kaas en chilipoeder dit over de inhoud van de schaal gieten. Dourado 40 minuten in de oven, garneren met peterselie en olijven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 696x

Jouw laatst bekeken recepten