Eieren gevuld met pittige tomatencreme

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voorbereiden: Kook de eieren in ? 10 minuten hard. Laat ze schrikken en pel ze. Laat de eieren afkoelen. Halveer ze in de lengte en wip met een lepeltje de dooier eruit. Prak de dooiers met de tomatenpuree, de sambal en wat peper en zout. Doe het mengsel over in een spuitzak met kartelmond. Leg de zak tot gebruik in de koelkast. Halveer de kerstomaatjes of snijd de gewone tomaatjes in vieren. Bereiden: Spuit toefen tomatencreme in de halve eieren. Garneer met een half kerstomaatje of partje tomaat en gefruite uitjes

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 568x

Jouw laatst bekeken recepten