Ekoori (roereieren)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Klop de eieren in een kom luchtig en zet apart. Laat de ghee smelten in een pan met dikke bodem. Voeg ui en knoflook toe en fruit 4-5 minuten zachtjes. Voeg de reepjes gember toe en bak al roerende nog 2 minuten tot ze zacht zijn. Voeg kurkuma, garam masala, chilipoeder en zout toe en bak al roerend nog 1 minuut. Klop de eieren nogmaals om en voeg ze toe. Bak op een laag vuur en schraap het mengsel van de wanden tot het zacht en iets vochtig is. Neem de roereieren direct van het vuur omdat ze nog nagaren in de hete pan. Ze mogen niet helemaal stollen. Bestrooi met de gehakte chilipeper en schep die voorzichtig erdoor. Verdeel het roerei over warm geroosterd brood en bestrooi met koriandergroen. Serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 391x

Jouw laatst bekeken recepten