Empal djawa pedis - Pittig droog rundvlees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ui, knoflook en peper in vijzel fijnwrijven of in keukenmachine pureren. Ketoembar, djinten, zout en goela djawa erdoor mengen. Vlees, kokosmelk, kruidenmengsel, laos, salam en tamarindepasta in pan doen en zoveel water toevoegen dat vlees net onder staat. Aan de kook brengen en vlees in ca. 20 minuten gaar koken. Het vlees moet net niet uit elkaar vallen en het vocht moet zoveel mogelijk verdampt zijn.Vlees uit pan scheppen en op plank of in platte vijzel tot dunne plakjes uitkloppen. Olie in wok verhitten en vlees 3-4 minuten bruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 501x