Empanadillas met paddestoelen en garnalen

Ingrediënten

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • 200 gr paddenstoelenmelange
  • 1 eetlepels olie
  • zout
  • peper
  • 75 gr garnalen
  • 1 eiwit

Bereidingswijze

Oven vooverwarmen op 200?.Ei hardkoken. Paddestoelen schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en paddestoelen op hoog vuur aanbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Garnalen grof snijden, toevoegen en kort meebakken. Ei fijnsnijden en door mengsel roeren. Uit elk deegplakje 4 rondjes snijden. Mengsel over de deegplakjes rondverdelen. Dichtplakken en met een vork aandrukken. Eiwit loskloppenen deeg ermee bestrijken. Empanadillas in midden van over in 10 a 15 min goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha