Focaccia met Australische fusionsalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de grill voor Schep op een bakblik de ui, paprika, courgette en olijfolie door elkaar en rooster de groente onder de grill in ca. 5 minuten beetgaar, schep ze regelmatig om Klop intussen in een kom de dressing van het limoensap met de sambal, sojasaus en sesamolie. Schep de bieslook erdoor Snijd de focaccia (diagonaal) in 2 stukken en snijd deze overlangs door. Leg de onderkanten op 2 borden en verdeel de rucola of veldsla erover Schep de geroosterde groenten door de dressing en schep ze dan op de onderkanten van de focaccia Leg de bovenkanten van de focaccia er luchtig op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1071x

Jouw laatst bekeken recepten