Frittata met broccoli en aardappel

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie traditioneel
  • -25 g boter
  • -1 ui
  • gesnipperd
  • -250 g panklare vastkokende aardappelen
  • geschild en in dunne plakjes
  • -500 g panklare broccoli (Vers Gemak)
  • in kleine roosjes
  • -6 eieren
  • -75 g geraspte belegen kaas
  • -peper
  • zout

Bereidingswijze

Verhit de olie met de boter in een ruime koekenpan en fruit de ui ? 5 min. Voeg de aardappelplakjes toe en bak ze 5 min. mee. Voeg de broccoli toe en smoor de groenten nog 5 min. Klop de eieren met 50 g van de kaas en peper en zout naar smaak los en schenk het over de groenten. Laat het ei met een deksel op de pan op een heel laag vuur stollen. Keer de frittata met behulp van een deksel en bestrooi hem met de rest van de kaas. Serveer de frittata in punten met een tomatensalade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha