Gebakken aardappelen met gefruite uitjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappelpartjes 5 min. in ruim water met zout en giet ze af. Verhit de olie in een wok en bak de sjalotten al omscheppend goudbruin. Beweeg de uitjes met een schuimspaan door de olie zodat ze mooi gelijkmatig bruin worden. Schep ze uit de pan op een stukje keukenpapier. Schenk op 3 el na de olie uit de wok. Bak de aardappelen met het pepertje en de toembar al omscheppend bruin en gaar. Schep de gefrituurde uitjes over de aardappelen. Lekker met bloemkool en een karbonade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 771x

Jouw laatst bekeken recepten