Gebakken aardappelen met spek.

Ingrediënten

  • 1 kg aardappelenzout1 plak magere spek a 75 g1 eetl. boter of margarine1? eetl. olieversgemalen peper4 sprietjes bieslook

Bereidingswijze

De aardappelen schillen en wassen.Kook de aardappelen met een beetje zout in ± 15 min. bijna gaar.De aardappelen afgieten en laten afkoelen.Daarna de aardappelen in plakjes snijden.De spek in kleine stukjes snijden.In een koekenpan boter en olie verhitten en hierin aardappelen en spek in ± 10 min. goudbruin bakken.De aardappelen met peper bestrooien.De gebakken aardappelen in een groentenschaal scheppen en er de bieslook boven fijnknippen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha