Gebakken aardappelen met spek.
Ingrediënten
- 1 kg aardappelenzout1 plak magere spek a 75 g1 eetl. boter of margarine1? eetl. olieversgemalen peper4 sprietjes bieslook
Bereidingswijze
De aardappelen schillen en wassen.Kook de aardappelen met een beetje zout in ± 15 min. bijna gaar.De aardappelen afgieten en laten afkoelen.Daarna de aardappelen in plakjes snijden.De spek in kleine stukjes snijden.In een koekenpan boter en olie verhitten en hierin aardappelen en spek in ± 10 min. goudbruin bakken.De aardappelen met peper bestrooien.De gebakken aardappelen in een groentenschaal scheppen en er de bieslook boven fijnknippen.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 625x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Italiaanse ciabatta met gorgonzola en rode ui
- "ZOTHEID" UIT NEW YORK
- SOUFLAKI
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Spaghettie met tomatensaus
- Chocoladetaart
- Sambal van kippenlevertjes (Suriname)
- Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk Ice Cream
- Kip gevuld met krab en bospaddestoelen, witte koo