Gebakken aardappelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

De lekkerste krijgt u van rauwe aardappelen, omdat ze veel krokanter worden dan van voorgekookte aardappelen. Nieuwe aardappelen hoeven zelfs niet geschild te worden.Snijd de aardappelen in plakken van 3 centimeter, spoel ze af, laat ze uitlekken en dep ze droog. Smelt in een ruime koekenpan de boter, leg de aardappelen erin zodra het schuim begint weg te trekken, zorg dat de aardappelen zo veel mogelijk naast elkaar liggen. Bak de aardappelen in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi ze voor het opdienen met zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 748x

Jouw laatst bekeken recepten