Gebakken banaan met choco-kokossaus en krokante mi

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 2 el. boter
  • 2 el. bruine basterdsuiker
  • 10 g. mihoen
  • poedersuiker
  • 2 bounty?s
  • 2 el. koffiemelk

Bereidingswijze

Verhit een laagje olie in een steelpan tot deze licht begint te walmen. Doe een kleine hoeveelheid(1 el) van de mihoen in de olie en frituur zeer kort, schep de mihoen ?kroepoek? uit de olie en laat op papier uitlekken. Haal de bouty?s uit de verpakking, doe ze met de koffiemelk in een schaaltje en verwarm ca. 4 minuten op half vermogen in de magnetron. Roer door elkaar tot een saus. Pel de bananen en halveer ze. Snij de bananen in de lengte nogmaals doormidden(da?s dus 1x in de breedte en 1x in de lengte halveren zodat 4 stukken ontstaan) Verhit de boter en bak hierin kort de stukken banaan. Voeg de bruine suiker toe en schep nog even om. Verdeel de banaan over de borden, schep er iets saus overheen en garneer met de mihoen. Bestrooi met poedersuiker.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha