Gebakken gele rijst met kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

(kan dag van tevoren) Uien snipperen. In grote pan van 4 ltr. olie verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken. Rijst erdoor roeren. 1 min. bakken tot rijst glanst. Erdoor roeren: 2,5 ltr. water, bouillontabletten en koenjit. Aan de kook brengen. Af en toe roeren. Rijst gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Evt. afgieten. In 3 ovenschotels a 1,5 ltr. scheppen. Koud laten worden. Kaas erover verdelen. Peterselie in toefjes verdelen.Oven voorverwarmen op 200 C. Rijstschotels in 45 min. heet laten worden en kaas laten smelten. Garneren met toefjes peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha