gebakken worteltjes met komijn, boter en chardonna

Ingrediënten

  • *500 gr worteltjes (kan ook winterpeen)
  • geschrapt en de kleintjes gewoon heel
  • winterpeen in brokken.
  • *0
  • 5 tl komijnzaad geplet
  • *1 handvol verse tijmblaadjes
  • *4 klonten boter
  • *1 glas chardonnay
  • *zout en peper

Bereidingswijze

oven voorverwarmen op 220 graden.alle ingredienten op de alluminiumfolie leggen behalve de wijn, zout en peper. de zijkanten van de alluminiumfolie omhoog vouwen, de wijn in het pakket gieten en de randen geheel dichtvouwen. het pakket moet geheel dicht zijn. 45 min in de oven laten koken.(licht ook aan de stevigheid van de worteltjes dus eventueel wat langer). openvouwen en bestrooien met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha